Δραστηριότητες

Στο Tsikeli Boutique Hotel Meteora, πιστεύουμε ότι κάθε στιγμή της διαμονής σας πρέπει να είναι γεμάτη με ξεχωριστές εμπειρίες. Γι’ αυτό προσφέρουμε μια ποικιλία δραστηριοτήτων που σας επιτρέπουν να απολαύσετε τη μαγευτική ομορφιά των Μετεώρων στην πιο περιπετειώδη εκδοχή τους.

Θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα από τα Μετέωρα

Απολαύστε το συναρπαστικό θέαμα του ήλιου να δύει πάνω από τους μαγευτικούς βράχους των Μετεώρων. Ελάτε μαζί μας σε μια απογευματινή βόλτα στα Μετέωρα και δείτε τα χρώματα να ζωγραφίζουν τον ουρανό, καθώς η μέρα απομακρύνεται δημιουργώντας μια πραγματικά μαγική στιγμή. Βυθιστείτε στη γαλήνια ατμόσφαιρα του σούρουπου, καθώς εξερευνούμε τα γοητευτικά μοναστήρια στην κορυφή του βουνού και τις αρχαίες σπηλιές που κάποτε χρησιμοποιούνταν ως ερημητήρια από μοναχούς. Καθώς η μέρα πλησιάζει στο τέλος της, θα βρούμε ένα ήρεμο σημείο στην κορυφή ενός βράχου των Μετεώρων, για να δούμε τον ήλιο να κατεβαίνει με χάρη πίσω από τον ορίζοντα, χαρίζοντας μας ένα υπέροχο θέαμα! Ενώ η στιγμή του ηλιοβασιλέματος είναι ούτως ή άλλως εντυπωσιακή, το να το παρακολουθείς από ένα από τα πιο μοναδικά μέρη στη γη ανεβάζει την εμπειρία σε μια πραγματικά υπερβατική στιγμή!

Διαδρομές σε ιερά μονοπάτια

Εξερευνήστε τα αρχαία μονοπάτια που διασχίζουν το μυστικιστικό τοπίο των βράχων των Μετεώρων. Οι πρωινές μας περιπατητικές περιηγήσεις σας ταξιδεύουν στα χνάρια των πρώτων ασκητών, που -αιώνες πριν- κατέφτασαν στα Μετέωρα για να βρουν καταφύγιο. Αυτό το ταξίδι στο χρόνο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσετε το γεωλογικό θαύμα των Μετεώρων και να εμβαθύνετε στη μαγευτική ιστορία αυτού του Μνημείου Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Στο Tsikeli Boutique Hotel Meteora, δεσμευόμαστε στην προώθηση του οικολογικού τουρισμού και ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες μας να επανασυνδεθούν με την ομορφιά της φύσης. Η πεζοπορική διαδρομή μας έχει σχεδιαστεί για να πετύχει ακριβώς αυτό! Περιηγηθείτε σε κρυμμένα φυσικά μονοπάτια, βυθιστείτε στη ζωντανή ενέργεια του μαγευτικού «δάσους των βράχων» και ανακαλύψτε γραφικά μοναστήρια που σκαρφαλώνουν πάνω στα γιγαντιαία μεγαλιθικά μνημεία. Ετοιμαστείτε να αιχμαλωτιστείτε από την εντυπωσιακή θέα που θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα!

Περιήγηση στα Μετέωρα με ηλεκτρικό ποδήλατο

Ανακαλύψτε το θαύμα των Μετεώρων με έναν μοναδικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Ανεβείτε σε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο και εξερευνήστε το εκπληκτικό τοπίο, αποκαλύπτοντας τα μυστικά αυτού του τόπου παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO -των Μετεώρων- με την καθοδήγηση των έμπειρων οδηγών μας. Ιδανική για μικρές ομάδες, οικογένειες και λάτρεις της φύσης, αυτή η περιπέτεια οικολογικού τουρισμού σας επιτρέπει να εστιάσετε στη μαγευτική θέα καθώς ο οδηγός μας σας δείχνει τον δρόμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιπέτειας, θα συνδεθείτε με τη φύση και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής. Είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε την ομορφιά των Μετεώρων με τρόπο που αφήνει τις καλύτερες αναμνήσεις και ταυτόχρονα σέβεται το μοναδικό περιβάλλον που περιβάλλει το μαγευτικό τοπίο.